ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα deesse.gr ανήκει στην εταιρεία ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΔΙΜΑΣ Α.Φ.Μ. 163561725, ΔΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ που λειτουργεί με έδρα τη ΑΘΗΝΑ.

Διεύθυνση
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 58 ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ. 13562

Επικοινωνία
E-mail: info@deesse.gr
Τηλ. κέντρο: 6934835525 / 6982596634

Ωράριο επικοινωνίας Δευτέρα-Παρασκευή 09.00΄- 22:00΄

Στο deesse.gr προσπαθούμε συνεχώς ώστε να έχετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία αγορών.

Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνεται η δυνατότητα να παραγγείλετε τα προϊόντα που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες καθώς επίσης και των φίλων σας.

Επίσης έχετε τις επιλογές να παραλάβετε την παραγγελία σας στη διεύθυνσή σας, σε κάποια άλλη διεύθυνση ή να τα στείλετε ως δώρο σε κάποιον φίλο σας.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται με την Apost κούριερ.

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι η διεύθυνση αποστολής που καταχωρείτε είναι απόλυτα σωστή και ότι θα βρίσκεται κάποιος στην διεύθυνση αυτή για να παραλάβει το δέμα. Σε περίπτωση κάποιου λάθους στη διεύθυνση, ο πελάτης αναλαμβάνει το κόστος επιστροφής του δέματος.

Όλες οι τιμές των προϊόντων μας είναι τελικές συμπεριλαμβανομένου του νόμιμου ΦΠΑ.
Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μεταβάλουμε τις τιμές των προϊόντων μας χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα με τους ακόλουθους τρόπους:

-Να παραγγείλετε αφού πρώτα εγγραφείτε ως χρήστης – μέλος του δικτυακού μας τόπου. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε τα πλεονεκτήματα της ιχνηλασημότητας της παραγγελίας σας, αναζήτησης ιστορικού παραγγελιών, διαχείριση αγαπημένων προϊόντων κλπ.

-Να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας χωρίς να κάνετε εγγραφή. Σε αυτή την περίπτωση θα σας γνωρίζουμε σαν πελάτη αλλά δεν θα έχετε τις ευκολίες που έχουν τα μέλη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Οι Αποστολές δεμάτων εντός Ελλάδας γίνονται με την Apost courier.

Οι αποστολές παραδίδονται σε 2-5 εργάσιμες ημέρες.

Στην περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή θα υπάρχει μια επιπλέον χρέωση των 5€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στον τρόπο συσκευασίας των προϊόντων της κάθε παραγγελίας ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα παραλάβετε το δέμα σας σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση όμως που παραλάβετε την παραγγελία σας και διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα με κάποιο προϊόν, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε άμεσα στο τηλέφωνο 6934835525 / 6982596634 ή στείλτε μας email στο info@deesse.gr

Υπαναχώρηση & Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Η διαδικασία επιστροφής είναι εξαιρετικά απλή και άμεση.

  1. Μας στέλνετε τον αριθμό παραγγελίας, το όνομα και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας στο info@deesse.gr
  2. Επικοινωνούμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες της επιστροφής και ειδοποιούμε την APOST κούριερ να έρθει να παραλάβει το δέμα της επιστροφής σας.

Υπαναχώρηση

Εάν η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί από φυσικό πρόσωπο (χωρίς να ζητηθεί έκδοση τιμολογίου), τότε δικαιούστε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση του προϊόντος, ζητώντας επιστροφή χρημάτων.

Σημειώστε ότι το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει όσον αφορά τις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Προμήθεια αγαθών τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν.
  • Προμήθεια σφραγισμένων αγαθών τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση.